Νηπιακό Δωμάτιο με θέμα τους Δεινόσαυρους

Αυτό το δωμάτιο έπρεπε να μετατραπεί από γλυκό, βρεφικό σε ένα δωμάτιο που υπόσχεται περιπέτειες για τον δυναμικό 3 ετών κάτοικό του που αγαπάει τους δεινόσαυρους!

Κρατήσαμε μινιμαλ γραμμές και χρησιμοποιήσαμε το λευκό σαν κύριο χρώμα στο μεγαλύτερο μέρος του δωματίου. Δώσαμε ένταση με τα μαύρα αυτοκόλλητα στους τοίχους και αφήσαμε τα παιχνίδια που ούτως ή άλλως επικρατούν σε ένα νηπιακό δωμάτιο να δώσουν χρώμα και χαρούμενη διάθεση, ακουμπόντας τα στα λευκά ράφια. Φυσικά χρειάστηκαν και 3 κούτες για να χωρέσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια διαχωρισμένα ανά είδος και μέγεθος.

Ακόμα φτιάξαμε μια μικρή βιβλιοθήκη με ένα κουτί από σκληρό ύφασμα και 2 ραφάκια στο ύψος των παιδιών όπου μπορούν να ακουμπούν τα αγαπημένα ανά την περίοδο βιβλία.

Τέλος, η σκηνή ήρθε για να δώσει την αίσθηση της περιπέτειας αλλά και ένα χώρο μέσα στον οποίο οποιδήποτε νήπιο νιώθει ασφάλεια και ζεστασιά για να περνάει χρόνο με τα βιβλία, τα παιχνίδια του και να νιώθει σαν μικρός εξερευνητής. Σβήνοντας όλα τα γύρω φώτα και κρατώντας μόνο ένα φακό αναμένο μέσα στη σκηνή, το παιχνίδι μπορεί να μετατραπεί σε απίστευτο ταξίδι φαντασίας!