Σχεδιάστε και Οργανώστε μαζί μας το party που έχετε ονειρευτεί

Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα οργανώσουμε κάθε λεπτομέρεια του party που θέλετε να διοργανώσετε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και τις δικές σας προτιμήσεις. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το ύφος και το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια εμπειρία ανάλογη της δικής σας αισθητικής και να διασκεδάσετε εκείνη την ημέρα αμέριμνα μαζί τους. 

Οργανώνουμε, διακοσμούμε και επιμελούμαστε παιδικά πάρτυ και βαπτίσεις αλλά και ενήλικα πάρτυ γενεθλίων/bridal shower/baby shower. 

Βάπτιση

Η βάπτιση είναι μία μέρα με επίκεντρο το μωρό σας. Μπορούμε μαζί να σκεφτούμε το θέμα της βάπτισης και ό,τι αυτή θα περιλαμβάνει. Πάντα έχοντας στο μυαλό μας το μωρό σας ως πρωταγωνιστή θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε ένα αντιπροσωπευτικό σκηνικό που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας τόσο οικονομικά όσο και αισθητικά. Πέρα από τη διακόσμηση της εκκλησίας αλλά και του τραπεζιού εάν το επιθυμείτε θα μπορούσε να συμπεριληφθεί Candy bar, (τραπέζι με γλυκές λιχουδιές της επιλογής σας έξω από την εκκλησία), lemon bar, μαρτυρικά καθώς και η λαμπάδα του μωρού σας. Όλα αυτά είναι υπηρεσίες για τις οποίες θα συζητήσουμε και θα καταλήξουμε σε αυτές που επιθυμείτε ύστερα από μία σειρά συναντήσεων.


Παιδικό Πάρτυ

Στα γενέθλια του παιδιού του είναι λογικό να θέλει κανείς ένα όμορφο σκηνικό το οποίο θα κάνει τους μικρούς (αλλά και τους μεγάλους) καλεσμένους να χαμογελάσουν, να ευχαριστηθούν και να παίξουν. Ταυτόχρονα όμως και τις φωτογραφίες που θα μείνουν μετά από χρόνια εντυπωσιακές!
Εμείς θα διαμορφώσουμε και θα διακοσμήσουμε κατάλληλα το χώρο, τα εδέσματα και τα δωράκια των μικρών μας καλεμσένων, όλα σύμφωνα με το θέμα που θα έχουμε επιλέξει.

Baby Shower

Στο πιο ιδιαίτερο party της μέλλουσας μαμάς η διακόσμηση και η δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας, σε συνδυασμό με τα νόστιμα εδέσματα, είναι για εμάς προτεραιότητα.

Είτε διοργανώνετε η ίδια το δικό σας baby shower είτε θέλετε να ετοιμάσετε έκπληξη για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το θέμα, τα χρώματα αλλά ακόμα και τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο party για να διασκεδάσετε όλοι, μαζί με τη μέλλουσα μαμά.

Bridal Shower

Τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο συχνό να συναντάμε και στην Ελλάδα τα bridal shower που στην ουσία είναι το bachelorette αλλά σε πιο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Οι φίλες της μέλλουσας νύφης οργανώνουν ένα party για το τέλος της εργένικης ζωής της! Εμείς σας βοηθάμε να το οργανώσετε με επιτυχία, σχεδιάζοντας μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες, από τη διακόσμηση και το στολισμό μέχρι τις δραστηριότητες που θα επιλέξετε να κάνετε σαν παρέα!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας