Διακόσμηση Βρεφικού – Παιδικού Δωματίου

Επιλογή χρωμάτων και ύφους δωματίου

Επιλέγουμε μαζί το χρώμα και το ύφος του δωματίου

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι εποχές που όλα τα κοριτσίστικα δωμάτια ήταν ροζ και όλα τα αγορίστικα γαλάζια έχουν ευτυχώς περάσει. Θέλετε το νέο σας παιδικό δωμάτιο να είναι σύγχρονο, να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και να φαίνεται το φύλο του παιδιού χωρίς υπερβολές, αλλά οι επιλογές είναι τόσες πολλές που τελικά δεν βοηθούν στην απόφασή σας.

Μαζί μπορούμε να διαλέξουμε το χρώμα και το ύφος του δωματίου βάσει του προσωπικού σας γούστου αλλά και των σύγχρονων τάσεων που επικρατούν.

 

Επιλέγουμε μαζί τα έπιπλα του δωματίου

Εφόσον έχετε καταλήξει στο χρώμα και το ύφος του δωματίου, το επόμενο βήμα είναι η επιλογή των επίπλων. Η ποικιλία επιλογών ειναι μεγάλη κι εσείς δεν θέλετε να πειραματιστείτε και να ξεμείνετε με κάτι που δεν είναι ούτε λειτουργικό αλλά ούτε και συμβατό με το γούστο σας.

Μαζί θα κάνουμε την έρευνα αγοράς και την τελική επιλογή των επίπλων βάσει του ύφους, της λειτουργικότητας και του προϋπολογισμού σας.

Επιλογή χρωμάτων και ύφους δωματίου
Επιλογή χρωμάτων και ύφους δωματίου

Ολοκληρωμένη πρόταση δωματίου

Αν επιθυμείτε, μπορέιτε να ζητήσετε τη βοήθειά μας μόνο στα στάδια που σας δυσκολεύουν περισσότερο.

Αν όμως η δημιουργία του παιδικού δωματίου σας φαίνεται βουνό και έχετε ήδη αγχωθεί, μπορείτε να την αναθέσετε εξ ολοκλήρου σε κάποιον που γνωρίζει να αναλύσει το χώρο και  να αναλάβει ολοκληρωτικά τη σύνθεση του δωματίου σύμφωνα πάντα με την αισθητική σας ώστε να αποκτήσετε το παιδικό δωμάτιο που πάντα ονειρευόσασταν και να απολαύσετε αυτή τη διαδικασία χωρίς άγχος.

Λάβετε αυτόματα την προσφορά για την υπηρεσία διακόσμησης βρεφικών και παιδικών δωματίων πατώντας το παρακάτω κουμπί